Ambachtelijke broodbakkerij in Almere, Putten en Harderwijk

ambachtelijke bakker

Dat speltbrood booming is kan u niet ontgaan zijn. Steeds meer mensen willen minder koolhydraten eten. Het zou gezonder zijn en uw darmen worden minder belast. Maar brood helemaal elimineren is lastig en ook niet praktisch. Speltbrood is dan een goed alternatief. Maar wist u dat speltbrood eigenlijk al eerder werd gebakken dan tarwebrood en eigenlijk niet heel anders is dan andere broodsoorten? Bij Bakkerij van Looijengoed bakken we naast speltbrood net zo lief volkorenbrood, wittebrood of een andere broodsoort.

Altijd vers brood

Er zijn heel veel soorten brood, wel 150 soorten. Groot brood, klein brood, luxe brood of ruige broodsoorten: bij Bakkerij van Looijengoed maken we een grote diversiteit aan brood, zoals:

  • Tarwebrood
  • Speltbrood
  • Boerenbrood
  • Tijgerbrood
  • Wittebrood
  • Volkorenbrood
  • Waldkornbrood
  • Desembrood
  • Glutenvrij brood
  • Bolletjes
  • Krentenbollen
  • Eierkoeken
  • En nog veel meer

In onze bakkerij maken we talloze producten op ambachtelijke wijze: met de hand dus, zoals ze het in een fabriek niet kunnen maken. We werken ‘s nachts door om onze producten zo vers mogelijk bij de winkels en onze klanten (catering en horeca) af te leveren.

Iedere ochtend ligt er ovenvers brood in de schappen van onze eigen winkels en die van onze klanten.

ambachtelijke bakker