Bestel uw taart of gebak online bij Bakkerij Van Looijengoed

Als u iets te vieren heeft, is een taart vaak op z’n plaats. Bij een verjaardag, het behalen van een diploma of het bereiken van een mijlpaal. Een taart gaat vaak gepaard met geluk. Bakkerij Van Looijengoed maakt een grote diversiteit aan de heerlijkste taarten voor al uw speciale gelegenheden.

De lekkerste gebakjes en taarten in Nijkerk, Almere, Putten, Ermelo en Harderwijk

Taarten met slagroom, crème of chocolade. Gebakjes met fondant, room of marsepein, of een bijzondere bruidstaart. Al ons banket maken wij zelf. Iedere nacht zijn we in de weer om ervoor te zorgen dat er ’s ochtends weer vers banket in de vitrine ligt.


Ons banketassortiment bestaat niet alleen uit taarten, we hebben ook een droogbanketafdeling. Denk hierbij aan saucijzenbroodjes, gevulde koeken en cake. Alles wat niets met slagroom te maken heeft, wordt gescheiden gemaakt. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen. Hygiëne is voor ons net zo belangrijk als een perfecte smaak van het banket.

Het lekkerste brood en banket vindt u hier
Bakkerij Van Looijengoed Nijkerk

Bekijk ons hygiënecode-certificaat (pdf)

De dag van je leven wil je lekker genieten van een mooie en lekkere bruidstaart van Bakkerij Van Looijengoed

Daar weten onze banketbakkers wel raad mee. Zij maken de mooiste en lekkerste bruidstaarten voor deze speciale dag voor u. Wij maken altijd een afspraak samen met het bruidspaar en onze banketbakker om alle wensen te bespreken. Zo komen ze op een mooie taart naar wens van het bruidspaar. Mocht u nog overige zaken nodig hebben voor deze onvergetelijke dag? Kijk eens op www.jouwtrouwauto.nl.

Laat uw eigen bruidstaart maken.

Online taart bestellen

Een persoonlijke taart smaakt natuurlijk beter dan een standaard exemplaar. Het gezicht van de afgestudeerde op een taartschnitt of een fototaart met het idool van de jarige. Ontwerp uw eigen taart online en laat hem realiseren door de bakkers bij Van Looijengoed.

Selecteer zelf het aantal personen dat van de taart moet kunnen eten en kies een afbeelding naar keuze. Uw zelf ontworpen taart kunt u afhalen in een van onze filialen of laten bezorgen.

Ontwerp uw eigen taart