top of page

Banketbakkerij

Banketbakkerij: Tekst
Untitled.jpg

Taart bestellen

Een persoonlijke taart smaakt natuurlijk beter dan een standaard exemplaar. Het gezicht van de afgestudeerde op een taartschnitt of een fototaart met het idool van de jarige. Ontwerp uw eigen taart online en laat hem realiseren door de bakkers bij Van Looijengoed.

Selecteer zelf het aantal personen dat van de taart moet kunnen eten en kies een afbeelding naar keuze. Uw zelf ontworpen taart kunt u afhalen in een van onze filialen of laten bezorgen

Banketbakkerij: Meest verkocht

Banket

Bij Bakkerij Van Looijengoed vind je een uitgebreid assortiment aan ambachtelijk banket, van verrukkelijke taarten met slagroom, crème of chocolade tot verfijnde gebakjes met fondant, room of marsepein, en zelfs prachtige bruidstaarten. Al ons banket wordt in eigen huis gemaakt, met zorg en toewijding. Gedurende de nacht zijn onze bakkers druk bezig om ervoor te zorgen dat 's ochtends de vitrine gevuld is met vers banket.

Naast onze heerlijke taarten en gebakjes hebben we ook een assortiment aan droogbanket, waaronder smaakvolle saucijzenbroodjes, gevulde koeken en zachte cakes. We hanteren strikte scheiding tussen producten met en zonder slagroom om kruisbesmetting te voorkomen, waarbij hygiëne net zo belangrijk is als de onberispelijke smaak van ons banket. Bekijk hieronder enkele impressiefoto's/video's van het banket van Bakkerij Van Looijengoed.

Chocolade-kersengebak.JPG
Aardbeienslof.jpeg
Gebak-assorti.jpeg
Puddingbroodje.JPG
191BAC10-BFED-42F3-AD0E-ED3B505A2AE7_1_105_c.jpeg
Gevuldekoek_edited.jpg
Banketbakkerij: Tekst
bottom of page