top of page

Banketbakkerij

Banketbakkerij: Tekst
Untitled.jpg

Taart bestellen

Een persoonlijke taart smaakt natuurlijk beter dan een standaard exemplaar. Het gezicht van de afgestudeerde op een taartschnitt of een fototaart met het idool van de jarige. Ontwerp uw eigen taart online en laat hem realiseren door de bakkers bij Van Looijengoed.

Selecteer zelf het aantal personen dat van de taart moet kunnen eten en kies een afbeelding naar keuze. Uw zelf ontworpen taart kunt u afhalen in een van onze filialen of laten bezorgen

Banketbakkerij: Meest verkocht

Banket

Taarten met slagroom, crème of chocolade. Gebakjes met fondant, room of marsepein, of een bijzondere bruidstaart. Al ons banket maken wij zelf. Iedere nacht zijn we in de weer om ervoor te zorgen dat er ’s ochtends weer vers banket in de vitrine ligt.


Ons banketassortiment bestaat niet alleen uit taarten, we hebben ook een droogbanketafdeling. Denk hierbij aan saucijzenbroodjes, gevulde koeken en cake. Alles wat niets met slagroom te maken heeft, wordt gescheiden gemaakt. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen. Hygiëne is voor ons net zo belangrijk als een perfecte smaak van het banket. Bekijk hieronder impressie foto's/video's van het banket van bakkerij van Looijengoed. 

Chocolade-kersengebak.JPG
Aardbeienslof.jpeg
Gebak-assorti.jpeg
Puddingbroodje.JPG
191BAC10-BFED-42F3-AD0E-ED3B505A2AE7_1_105_c.jpeg
Gevuldekoek_edited.jpg
Banketbakkerij: Tekst
bottom of page