top of page

Broodbakkerij

Bij Bakkerij Van Looijengoed is kwaliteit onze topprioriteit. Al onze producten worden met liefde en vakmanschap bereid, met alleen de beste ingrediënten. We zijn enthousiast om enkele van onze bijzondere creaties te laten proeven. Kom vandaag nog langs en laat je verrassen door onze heerlijke lekkernijen.

Broodbakkerij: Tekst
website (Website) (3).png

Ons Breud

Ons Breud. Vijf broden die de kern vormen van Bakkerij van Looijengoed. Een eerbetoon aan het mooie midden van Nederland. De plek waar traditie en goede smaak samenkomen in Ons Breud. 

In het hart van Nederland vult de geur van versgebakken brood de bakkerij. Een bakkerij met een rijke geschiedenis van ambacht & vakmanschap. Bakkers gedreven om elke dag weer 'loei goed brood' te bakken. 

Ons Breud is ons beste brood. Met ambacht uit het hart. 

Elke dat tot sluitingstijd verkrijgbaar!

Broodbakkerij: Meest verkocht
iStock-1254169571.jpg

Brood

Bij Bakkerij Van Looijengoed streven we naar diversiteit en kwaliteit in ons broodaanbod. Met een assortiment van wel 150 verschillende soorten brood, variërend van groot tot klein, van luxe tot robuust, bieden we voor elk wat wils. Onze ambachtelijke bakkers vervaardigen een breed scala aan broodsoorten, waaronder tarwebrood, speltbrood, boerenbrood, tijgerbrood, witbrood, volkorenbrood, waldkornbrood, desembrood, glutenvrij brood, bolletjes, krentenbollen en eierkoeken.

In onze bakkerij wordt elk product met de hand gemaakt.  We werken zelfs 's nachts door om onze producten zo vers mogelijk te leveren aan zowel onze eigen winkels als aan onze klanten in de catering en horeca. Elke ochtend vullen we de schappen met ovenvers brood, klaar om te worden genoten door onze gewaardeerde klanten.

Broodbakkerij: Meest verkocht

Desem

Desembrood is brood waarvan het deeg niet met gist is gerezen, maar met desem als rijsmiddel. Door de lange rijstijd heeft desembrood een bijzondere, volle en rijpe smaak. Desembrood is wat steviger dan gistbrood. Gist geeft namelijk meer volume aan een brood. Nieuwsgierig naar meer?

Broodbakkerij: Video
bottom of page