top of page

Broodbakkerij

Bij Bakkerij van Looijengoed staat kwaliteit voorop. Alles wat uit onze oven komt, is compleet zelfgemaakt en gemaakt met de beste ingrediënten. We kunnen niet wachten om een aantal van onze specials te laten proeven — bezoek ons vandaag nog voor een smakelijke traktatie.

Broodbakkerij: Tekst
AEnB2Up3Qbu3XsOGBvMesVi4f3n5uqNzcKovgG1nmnJEdMuZjMer6iHeq8TXcesaiQcjp98zg_P6RU4xsX_qJ3Tm3D

Brood

Er zijn heel veel soorten brood, wel 150 soorten. Groot brood, klein brood, luxe brood of ruige broodsoorten: bij Bakkerij Van Looijengoed maken we een grote diversiteit aan brood, zoals:


Tarwebrood, speltbrood, boerenbrood, tijgerbrood, wittebrood, volkorenbrood, waldkornbrood, desembrood, glutenvrij brood, bolletjes, krentenbollen,eierkoeken

In onze bakkerij maken we talloze producten op ambachtelijke wijze: met de hand dus, zoals ze het in een fabriek niet kunnen maken. We werken ‘s nachts door om onze producten zo vers mogelijk bij de winkels en onze klanten (catering en horeca) af te leveren. Iedere ochtend ligt er ovenvers brood in de schappen van onze eigen winkels en die van onze klanten.

Broodbakkerij: Meest verkocht

Desem

Desembrood is brood waarvan het deeg niet met gist is gerezen, maar met desem als rijsmiddel. Door de lange rijstijd heeft desembrood een bijzondere, volle en rijpe smaak. Desembrood is wat steviger dan gistbrood. Gist geeft namelijk meer volume aan een brood. Nieuwsgierig naar meer?

Broodbakkerij: Video
bottom of page