top of page
20220426_091906785_iOS.jpg

Stagiair voor een
onderzoek naar klantenbinding
32-38 uur per week

Bakkerij van Looijengoed is een ambachtelijke bakker met winkels in Putten, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Leusden en Zeist. Er werken nu zo’n 120 mensen. Voor het hoofdkantoor in Nijkerk zijn we op zoek naar een enthousiaste


Stagiair voor een

onderzoek naar klantenbinding

32-38 uur per week


We willen graag weten hoe we onze klanten (nog) beter aan ons kunnen binden en hun besteding kunnen verhogen. Jij gaat zelfstandig een onderzoek opzetten en uitvoeren om te onderzoeken op welke manier we dit het beste kunnen bereiken. Moeten we dit vooral zoeken op rationeel niveau (korting, cadeaus), emotioneel niveau (manier van communiceren) en/of structureel niveau (loyaliteitskaart of iets dergelijks). Aan het eind van het onderzoek heb jij een loyaliteitsstrategie ontwikkeld die past bij onze organisatie.

Voor deze stage zal je soms naar één van de winkels gaan, maar werk je vooral vanuit het hoofdkantoor in Nijkerk en vanuit huis.


Wie ben je, wat kan je?

Je werkt graag zelfstandig en kan een goed onderzoek opzetten en uitvoeren. De resultaten kan je analyseren en daar conclusies uit trekken en aanbevelingen doen.

Je volgt een opleiding richting Marketing/communicatie.

We hebben geen aparte marketingafdeling, maar je krijgt natuurlijk wel begeleiding van ons.

Wat bieden wij?


een stagevergoeding van € 500 per maand

reiskostenvergoeding als je geen geldig studenten-OV hebt en de reisafstand meer dan 10 km enkele reis is

de mogelijkheid om iedere dag te genieten van vers brood


Enthousiast?


Ben jij geïnteresseerd in deze leuke opdracht? Dan ontvangen we graag je motivatie en cv via i.vdbrugge@bakkerlooijengoed.nl

Vacature stagiaire: Over ons
bottom of page