top of page
974F0172-E470-4B3A-B942-F7E7684BA1F4_1_102_a.jpeg
Vacature Banketbakker: Vacatures

Banketbakker

Bakkerij van Looijengoed kenmerkt zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardig, eerlijk en duurzaam banket en dessert assortiment aan banketbakkerijen, groothandels en horeca afnemers. Deze banketbakkerij produceert voor klanten binnen Nederland en er wordt geëxporteerd naar Groot-Brittannië.


Banketbakker

Fulltime, parttime eventueel bespreekbaar

Nijkerk


Deze banketbakkerij levert kwalitatief hoogwaardig, eerlijk en duurzaam banket en dessert assortiment aan banketbakkerijen, groothandels en horeca afnemers in binnen- en buitenland.


Over de functie

Je gaat je als zelfstandig werkende banketbakker voornamelijk bezig houden met het maken van patisserie. Er wordt vooral op de koude productieafdeling gewerkt.  Het betreft een fulltime functie, maar parttime is ook bespreken. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag, van 06:00 uur tot 14:30 uur. Je zal gaan werken in een team van zo’n 18 collega’s die passie hebben voor het maken van mooie, bijzondere producten.


Wat wij bieden

  • Salaris conform cao bakkersbedrijf

  • Werken op een efficiënte wijze met eerlijke en natuurlijke producten

  • Een groeiende organisatie met gepassioneerde en ervaren medewerkers

  • Gunstige werkdagen en werktijden: alle weekenden vrij en ’s middags vanaf 14.30 uur.


Enthousiast?

Ben jij geïnteresseerd in een baan bij een groeiende onderneming? Heb je ervaring in een bakkerij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer informatie? Bel dan Vincent van Drie, tel. 06-43245767. Heb je interesse? Dan ontvangen we graag je motivatie en cv via i.vdbrugge@bakkerlooijengoed.nl

Vacature Banketbakker: Video

Kom bij ons werken

Sluit u aan bij ons team

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

arrow&v

Bedankt voor de inzending!

Chef Preparing Food_edited.jpg
Vacature Banketbakker: Sollicitatie
bottom of page